ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μαντσίνι απαίτησε από τον Τέβες δημόσια συγνώμη!

Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου 2011, 08:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Μαντσίνι απαίτησε από τον Τέβες δημόσια συγνώμη!
Facebook Twitter Whatsapp
Η σχέση του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον Κάρλος Τέβες έχει φτάσει σε οριακό σημείο και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι του συλλόγου ψάχνουν τη χρυσή τομή έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος.
Η σχέση του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον Κάρλος Τέβες έχει φτάσει σε οριακό σημείο και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι του συλλόγου ψάχνουν τη χρυσή τομή έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι δυο άνδρες είχαν συνάντηση στο σπίτι του Ιταλού προπονητή με σκοπό να δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις.

Ο Μαντσίνι λοιπόν, όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα, είπε στον Τέβες να του ζητήσει συγνώμη τόσο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και δημόσια! Το ίδιο μάλιστα θα πρέπει να κάνει και στον πρόεδρο της Σίτι Αλ Μουμπάρακ.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες πως είπε "όχι" στον προπονητή του στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, όταν ο δεύτερος του είπε να σηκωθεί ως αλλαγή και γι αυτό κάνει προπονήσεις μόνος του!

Μάλιστα όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ ο Αργεντινός ήταν αρνητικός στα αιτήματα του Μαντσίνι με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...

Πηγή: sport24.gr