ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φαβορί ο πρίγκιπας για τον Παναθηναϊκό

Δημοσίευση 14 Οκτωβρίου 2011, 11:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Φαβορί ο πρίγκιπας για τον Παναθηναϊκό
Facebook Twitter Whatsapp
Παρά την διαρροή που υπήρξε σε πρώτο στάδιο μετά την συνάντηση της πλευράς του Γιάννη Βαρδινογιάννη με την Axiom Capital, εντέλει τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα περίμεναν στο "τριφύλλι", αφού επενδυτής δεν υπάρχει και αφορά ένα πλάνο που την δεδομένη χρονική στιγμή δεν ταυτίζεται με τα "θέλω" και τις ανάγκες της ΠΑΕ.
Παρά την διαρροή που υπήρξε σε πρώτο στάδιο μετά την συνάντηση της πλευράς του Γιάννη Βαρδινογιάννη με την Axiom Capital, εντέλει τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα περίμεναν στο "τριφύλλι", αφού επενδυτής δεν υπάρχει και αφορά ένα πλάνο που την δεδομένη χρονική στιγμή δεν ταυτίζεται με τα "θέλω" και τις ανάγκες της ΠΑΕ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις κινήσεις του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, τον καθιστούν απόλυτο φαβορί για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ και ουσιαστικά παίζει μόνος του. Ο ίδιος κάνει τις κινήσεις του και ύστερα από το γνήσιο της υπογραφής που έχει αποστείλει και αναμένεται στην Αθήνα, θα έρθει και ο ίδιος και το θέμα της αγοράς θα μπει στην τελική ευθεία.

Μετά την επικείμενη άφιξή του και την συνάντηση που θα έχει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, σκοπεύει να υπογράψει το μνημόνιο συνεργασίας με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, το οποίο θα αποτελέσει την αρχή του τέλους για την οικογένεια και την μεταβίβαση των μετοχών στον Σαουδάραβα επενδυτή.

Στόχος του 26χρονου, είναι μόλις γίνει κάτοχος του ποσοστού των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη να βάλει άμεσα 20 εκ. ευρώ για τις ανάγκες της σεζόν, επόμενος στόχος του είναι να προχωρήσει σε ΑΜΚ με σκοπό να αυξήσει το ποσοστό των μετοχών του στο 67%, βάζοντας στην ομάδα 50 εκ. ευρώ, μια κίνηση που θα αποδείξει και τις προθέσεις του για το μέλλον της ΠΑΕ.

Πηγή: woop.gr