ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίνης: «Καλό που έχουμε τον ίδιο προπονητή»

Δημοσίευση 25 Οκτωβρίου 2011, 22:49 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Νίνης: «Καλό που έχουμε τον ίδιο προπονητή»
Facebook Twitter Whatsapp

Στις δυνατότητες της ομάδας η οποία έχει αποδείξει πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, πιστεύει ο Σωτήρης Νίνης που θεωρεί βασικό συστατικό για αυτό, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του. 

Στις δυνατότητες της ομάδας η οποία έχει αποδείξει πως μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, πιστεύει ο Σωτήρης Νίνης που θεωρεί βασικό συστατικό για αυτό, το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός διατήρησε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του.  «Έχουμε από την αρχή τον προπονητή και αυτό είναι καλό για εμάς», είπε ο μεσοεπιθετικός του «τριφυλλιού» που νιώθει θηρίο στο κλουβί και μετράει μέρες αντίστροφα για την επιστροφή του. 

 «Όλα πάνε καλά για την επιστροφή μου, βάσει προγράμματος. Μέχρι τέλη Ιανουαρίου θέλω να πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος. Είναι δύσκολο και θέλει πολύ δύναμη για να επιστρέψεις», είπε ο Σωτήρης Νίνης που βρέθηκε σε εκδήλωση της Adidas για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας. 

 Στη συνέχεια, μίλησε για την μάχη του πρωταθλήματος και την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του η οποία εντυπωσιάζει τις τελευταίες αγωνιστικές και έχει τώρα να παίξει τρία διαδοχικά ντέρμπι. «Εγώ ήμουν σίγουρος και ήξερα ότι η ομάδα θα αρχίσει να αποδίδει. Άλλωστε και πέρυσι είχαμε καλή πορεία η οποία σταμάτησε στο ντέρμπι. Δύο χρόνια τώρα, αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πλέον, έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ντέρμπι, που πρέπει να βρεθείς σε καλή μέρα και να τα πάρεις». 

 Όσο για το θέμα του πρίγκιπα που ακούγεται πως θα πάρει τον Παναθηναϊκό. «Δεν υπάρχει καμία αναταραχή και φαίνεται. Μας ενδιαφέρει για το ποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα αλλά εμείς κοιτάμε την δουλειά μας».

Πηγή: sport-fm.gr