ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι: «Επικίνδυνη ομάδα η Μπάγερν Μονάχου»

Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου 2011, 16:58 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μέσι: «Επικίνδυνη ομάδα η Μπάγερν Μονάχου»
Facebook Twitter Whatsapp

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λιονέλ Μέσι για την Μπάγερν Μονάχου. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, τόνισε πως ο Γερμανικός σύλλογος φέτος είναι περισσότερο ανταγωνιστικός τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο Champions League, σχετικά με την περσινή απογοητευτική χρονιά. 

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Λιονέλ Μέσι για την Μπάγερν Μονάχου. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, τόνισε πως ο Γερμανικός σύλλογος φέτος είναι περισσότερο ανταγωνιστικός τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο Champions League, σχετικά με την περσινή απογοητευτική χρονιά.  «Η Μπάγερν έχει μία υπέροχη και πολύ επικίνδυνη ομάδα. Είναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί από την περσινή σεζόν, εκτός από τον Σβαϊνστάιγκερ οι υπόλοιποι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Επίσης, είναι σημαντικό ότι ο τελικός του Champions League γίνεται στο γήπεδο τους. Αυτό είναι ένα αβαντάζ για αυτούς», ανέφερε ο Μέσι. 

Τα καλά λόγια του Μέσι, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, οι οποίοι ρώτησαν τον 24χρονο επιθετικό αν σκοπεύει να… εγκαταλείψει την Μπαρτσελόνα για άλλη ομάδα. 

«Σκοπός μου είναι να μείνω στην Μπαρτσελόνα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Θα φύγω μόνο αν δεν είμαι αρκετά καλός, ή αν δεν με θέλει άλλο η ομάδα», απάντησε ο Μέσι. 

Πηγή: Sport-fm.gr