ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Όνειρο» η Εθνική για τον Καπίνο

Δημοσίευση 8 Νοεμβρίου 2011, 13:59 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Όνειρο» η Εθνική για τον Καπίνο
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Στέφανος Καπίνος δηλώνει ότι η κλήση του στην Εθνική ομάδα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.
Ο Στέφανος Καπίνος δηλώνει ότι η κλήση του στην Εθνική ομάδα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά  ενόψει των φιλικών αγώνων με την Ρωσία και την Ρουμανία.
 
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Στέφανος Καπίνος, ήταν ανάμεσα στους παίκτες που κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος.

Παρότι, 17 ετών ο Καπίνος κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου τεχνικού. Στις δηλώσεις του στο ξενοδοχείο όπου βρέθηκαν οι διεθνείς, τόνισε ότι είναι τιμή για τον ίδιο η κλήση του στην Εθνική.

"Ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, αλλά θα συνεχίζω την σκληρή δουλειά, γιατί δεν πέτυχα κάτι ακόμη. Η εθνική έχει καταφέρει πολλά πράγματα και είναι τιμή για εμένα. Στόχος μου είναι να δουλέψω. Θέλω να δουλέψω τις ατέλειες μου και να τις φτιάξω".

Ο Στέφανος Καπίνο αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα και την επιτυχία του 2004 που έζησε ως παιδί: "Το 2004 ήμουν δέκα χρονών και έκλαιγα. Ήταν ένα όνειρο το οποίο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γίνει τόσο νωρίς πραγματικότητα".


Πηγή: sport-fm.gr