ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατσουράνης: «Σημαντικό πως δεν χάσαμε»

Δημοσίευση 20 Νοεμβρίου 2011, 08:46 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κατσουράνης: «Σημαντικό πως δεν χάσαμε»
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Κώστας Κατσουράνης παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν έκανε καλό παιχνίδι κόντρα στο ντέρμπι.
Ο Κώστας Κατσουράνης παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν έκανε καλό παιχνίδι κόντρα στο ντέρμπι.
Ο μέσος του «τριφυλλιού», θεωρεί πως σε αυτό το παιχνίδι οι δύο ομάδες απέδειξαν πως είναι οι καλύτερες του πρωταθλήματος, ενώ θεωρεί σημαντικό που ο Παναθηναϊκός δεν έχασε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης:


«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Σε γενικές γραμμές δεν κάναμε καλό παιχνίδι αλλά το σημαντικότερο είναι πως δεν χάσαμε.

Σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Ολυμπιακού το να μη χάνεις είναι από μόνο του θετικό. Νομίζω πως τα δώσαμε όλα. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, περάσαμε από αρκετές δύσκολες έδρες αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλά ματς.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε γρήγορα, εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε μετά το ματς και το πετύχαμε μέχρι το τέλος. Νομίζω πως έγινε ένα πολύ καλό ματς.

Αποδείξαμε και Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πως είμαστε οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αυτή την στιγμή. Πρέπει να αφήσουμε λίγο στην άκρη τα μίση και τις αντιπαλότητες και να καταλάβουμε πως το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή.

Όταν το καταλάβουμε τότε θα γίνει καλύτερο το ποδόσφαιρο μας. Εμείς οι ποδοσφαιριστές κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχουμε».Πηγή: woop.gr