ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από «τσεκούρι», καθολικός παπάς (vid)

Δημοσίευση 22 Νοεμβρίου 2011, 20:26 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Από «τσεκούρι», καθολικός παπάς (vid)
Facebook Twitter Whatsapp
Είναι από τα πιο κακά παιδιά της Premier League!
Είναι από τα πιο κακά παιδιά της Premier League! Το όνομα του αποτελεί «τρόμο» για τους αντιπάλους του, οι οποίοι μόλις τον βλέπουν μαζεύουν τα πόδια τους για να μην τους τα σπάσει. Τα προβλήματα με το νόμο, τους προπονητές και τους συμπαίκτες του δεν έλειψαν στην πολυτάραχη ζωή του. Ο λόγος για τον Τζόι Μπάρτον, ο οποίος αυτή την φορά αποφάσισε να μας… τρελάνει για τα καλά.

Ο 29χρονος παίκτης της ΚΠΡ, σκέφτεται να σταματήσει την… βίαιη ποδοσφαιρική καριέρα του και είναι έτοιμος να βάλει τα ρούχα του παπά. Αρχικά, είπε πως θέλει να εκμεταλλευτεί το οικονομικό του ταλέντο και να βοηθήσει στην ανάπτυξη επιχειρήσεων, ενώ θα κάνει μία στήλη για τους άστεγους από το νέο έτος σε περιοδικό.

Το πιο εντυπωσιακό, ωστόσο είναι πως θεωρεί κατάλληλο τον εαυτό του για να γίνει καθολικός ιερέας ή σύμβουλος διαχείρισης θυμού.

«Μπορώ να ρυθμίσω το μυαλό μου να γίνει μια «καπιταλιστική» επιχείρηση, ένας φιλάνθρωπος, ένας σύμβουλος διαχείρισης θυμού, καθολικός ιερέας. Η νοοτροπία μου είναι τέτοια που αν θέλω να αποδείξω στους ανθρώπους το λάθος τότε είμαι σε θέση να το κάνω».

 

Πηγή: Woop.gr