ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μπορεί να αλλάξει την ιστορία της ΑΕΚ»

Δημοσίευση 1 Δεκεμβρίου 2011, 15:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Μπορεί να αλλάξει την ιστορία της ΑΕΚ»
Facebook Twitter Whatsapp
Την είδηση ότι βρέθηκε σοβαρός επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Σταύρος Αδαμίδης και τόνισε ότι μπορεί να αλλάξει την πορεία του συλλόγου.
Την είδηση ότι βρέθηκε σοβαρός επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Σταύρος Αδαμίδης και τόνισε ότι μπορεί να αλλάξει την πορεία του συλλόγου. «Δεν πρέπει να αποκαλύψουμε το όνομά του τώρα γιατί θα κάνουμε κακό. Όλα θα τα μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ, όπως πρέπει, στη Γενική Συνέλευση. Εκεί θα υπάρχει εκπρόσωπος του συγκεκριμένου επιχειρηματία, ο οποίος το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι δεν είναι Τούρκος. Δεν θα σας πούμε αν είναι Έλληνας ή όχι. Μη μας ρωτάτε. Πρόκειται για σοβαρότατο επιχειρηματία που μπορεί να αλλάξει την πορεία της ΑΕΚ. Ενδιαφέρεται να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ, αποκτώντας την πλειοψηφία του μετοχικού πακέτου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα φύγει ο Νίκος Νοτιάς. Δεν θέλουμε να φύγει ο Νίκος Νοτιάς, έχει προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ. Αύριο θα τα μάθετε όλα και με λεπτομέρειες. Κάντε λίγη υπομονή. Το θέμα είναι σοβαρό. Αυτό μόνο μπορούμε να σας πούμε. Από όλα όσα ακούστηκαν μέχρι σήμερα και όλες τις επαφές που είχαμε, μπορούμε να σας πούμε ότι είναι μακράν η σοβαρότερη» δήλωσε ο Σταύρος Αδαμίδης στο aek-live.gr.

Σε ερώτηση για την ιστορία της τουρκικής Sabanci, ο πρόεδρος της Ένωσης τόνισε: «Και εγώ όπως και πολλοί από εσάς είμαστε Πρόσφυγες. Πονάμε την ΑΕΚ. Την ρίζα της και την καταγωγή της. Η Sabanci όμως είναι μία εταιρία, η οποία θα μπορούσε να εκτοξεύσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο στα ύψη. Μόνο αυτό θέλω να πω χωρίς να υπονοώ κάτι άλλο».

Για το θέμα είναι ενήμερος και ο Νοτιάς, μετά από επικοινωνία που φέρεται να είχε με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο ΑΔαμίδης. Ο Αδαμίδης τον ενημέρωσε για την ύπαρξη ενδιαφερόμενου και πως ο εκπρόσωπός του θα βρίσκεται στην Γ.Σ της Παρασκευής προκειμένου να ενημερώσει σχετικά με κάθε λεπτομέρεια για το ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών μέχρι τον Ιανουάριο μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Πηγή: gazzetta.gr