ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν θα περιμένει για πολύ τον Πρίγκιπα ο Βαρδινογιάννης

Δημοσίευση 3 Δεκεμβρίου 2011, 11:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δεν θα περιμένει για πολύ τον Πρίγκιπα ο Βαρδινογιάννης
Facebook Twitter Whatsapp
Προβληματισμένος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από την καθυστέρηση των εξελίξεων με τον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ.
Προβληματισμένος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από την καθυστέρηση των εξελίξεων με τον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ. Η καθυστέρηση και οι διαδοχικές αναβολές στην υπόθεση έχει δημιουργήσει έναν προβληματισμό στον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που από τη μία επιθυμεί να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Πρίγκιπα και από την άλλη δεν θα πει "όχι" σε οποιαδήποτε άλλη προσφορά, όπως αυτή, που ενδεχομένως φέρει η Arboris.

Ο Τζίγκερ έχει αρχίσει και εκφράζει στο κοντινό του περιβάλλον τον προβληματισμό του, τονίζοντας πως ουσιαστικά δεν υπάρχει πειστική εξήγηση για την καθυστέρηση.

«Είναι προβληματισμένος, διότι υπάρχει μεγάλη χρονική καθυστέρηση σε όσα είχαν συμφωνηθεί, χωρίς να υπάρχει παράλληλα πειστική εξήγηση για ποιον λόγο δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα τα χρήματα», λένε άτομα του περιβάλλοντος του Γιάννη Βαρδινογιάννη και συμπλήρωναν:

«Είναι δεδομένη η επιθυμία του να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα 15 εκατ. ευρώ και να παραχωρήσει τις μετοχές του σε όποιον τα βάλει. Η θέση του είναι ότι όποιος βάλει πρώτος τα χρήματα αυτά στην ΠΑΕ θα πάρει και τις μετοχές του και θα γίνει μεγαλομέτοχος».

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ο Τζίγκερ δεν θέλει να χαλάσει το deal και θα κάνει λίγο υπομονή ακόμα, αλλά είναι σίγουρο πως αν εμφανιστεί άλλη προσφορά θα την κάνει δεκτή.

Για αυτόν τον λόγο έχει πάρει θέση από την πρώτη στιγμή και έχει ζητήσει από το Δ.Σ. να δώσει εξουσιοδότηση στην Arboris για να φέρει πρόταση από ξένο επενδυτή.

Όσον αφορά τις συνεχείς δηλώσεις και τις αντιφάσεις του Βλάση Τσάκα από το περιβάλλον του Τζίγκερ σχολίαζαν ότι «δεν ασχολείται με αυτά που λέει ο Τσάκας, παρά μόνο με τα όσα γίνονται επίσημα μέσω δικηγόρων».

Πηγή: woop.gr