ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρευνα για στημένους αγώνες στην Κύπρο

Δημοσίευση 8 Δεκεμβρίου 2011, 14:17 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Έρευνα για στημένους αγώνες στην Κύπρο
Facebook Twitter Whatsapp
Έρευνα για πιθανούς «στημένους» αγώνες στις χθεσινές αναμετρήσεις για το Κύπελλο Κύπρου, άρχισε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).
Έρευνα για πιθανούς «στημένους» αγώνες στις χθεσινές αναμετρήσεις για το Κύπελλο Κύπρου, άρχισε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ). Σε ανακοίνωσή της η ΚΟΠ αναφέρει ότι η έρευνα διεξάγεται σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα της ΟΥΕΦΑ και οτιδήποτε προκύψει, σημειώνει, θα το δημοσιοποιήσει.

Αναφέρεται επίσης, πως είναι γενική παρατήρηση ότι σε συγκεκριμένους αγώνες το στοίχημα, που έχει τοποθετηθεί, είναι αρκετά ψηλό -«πέραν του λογικού»- σε σύγκριση με το ενδιαφέρον, που είχαν οι αγώνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ παίχτηκαν σε στοιχηματικές εταιρείες για τους χθεσινούς αγώνες κυπέλλου.

«Αναμένουμε και έχουμε την ετοιμότητα, εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο στο πλαίσιο της έρευνας, που διεξάγει η ΚΟΠ, να επέμβουμε ή να διερευνήσουμε περαιτέρω εμείς, ως Αστυνομία, το όλο θέμα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός.