ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ιστορική συμφωνία για την Βαλένθια»!

Δημοσίευση 12 Δεκεμβρίου 2011, 23:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
«Ιστορική συμφωνία για την Βαλένθια»!
Facebook Twitter Whatsapp
Δικαίωμα στους οπαδούς της Βαλένθια να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον έδωσε σήμερα η διοίκηση της ομάδας. Όπως ανακοίνωσε και επίσημα, ήρθε σε συμφωνία με γνωστή τράπεζα για την χρηματοδότηση της ολοκλήρωσης του νέου της γηπέδου, του οποίου οι εργασίες είχαν διακοπεί από τον Φεβρουάριο του 2009.
Δικαίωμα στους οπαδούς της Βαλένθια να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον έδωσε σήμερα η διοίκηση της ομάδας. Όπως ανακοίνωσε και επίσημα, ήρθε σε συμφωνία με γνωστή τράπεζα για την χρηματοδότηση της ολοκλήρωσης του νέου της γηπέδου, του οποίου οι εργασίες είχαν διακοπεί από τον Φεβρουάριο του 2009. «Είναι μια ιστορική συμφωνία. Είναι μια ημέρα που θα μείνει στην ιστορία και θα χαροποιήσει όλους τους οπαδούς της ομάδας μας οι οποίοι θα βλέπουν τους παίκτες μας να αγωνίζονται σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου», τόνισε, φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη, ο πρόεδρος της ομάδας, Μανουέλ Γιορέντε.

«Το νέο σπίτι της Βαλένθια θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα μας να ανέβει κι άλλο επίπεδο», πρόσθεσε και κατέληξε ευχαριστώντας την Bankia για την σημαντική συμβολή της στην ολοκλήρωση του έργου.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν και επίσημα οι «νυχτερίδες» εκτιμάται ότι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια οι εργασίες, οι οποίες να αρχίσουν άμεσα, θα έχουν ολοκληρωθεί και η Βαλένθια θα μπορεί να αγωνιστεί σε αυτό.

Πηγή: sport-fm.gr