ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό ο Νίνης

Δημοσίευση 10 Μαρτίου 2012, 11:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό ο Νίνης
Facebook Twitter Whatsapp
Οι φήμες θέλουν τον Σωτήρη Νίνη να έχει ήδη υπογράψει στην Πάρμα, ωστόσο η πλευρά του παίκτη δεν το επιβεβαιώνει, ενώ ο ίδιος τονίζει πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει το Τριφύλλι.
Οι φήμες θέλουν τον Σωτήρη Νίνη να έχει ήδη υπογράψει στην Πάρμα, ωστόσο η πλευρά του παίκτη δεν το επιβεβαιώνει, ενώ ο ίδιος τονίζει πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βοηθήσει το Τριφύλλι. Δήλωσε πάντως πως είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στο ιταλικό πρωτάθλημα και μετέθεσε τη συζήτηση για την προοπτική του Campionato για το καλοκαίρι.

 «Δεν το σκέφτομαι καθόλου, είμαι συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό και με ενδιαφέρει να τα πάω καλά με την ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά το καλοκαίρι», τόνισε στο «Tuttomercatoweb».  

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει σε ένα πρωτάθλημα όπως το ιταλικό, απάντησε: «Φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή μοναδικός μου στόχος είναι να τα πάω καλά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και όλα τα άλλα θα τα δούμε την κατάλληλη στιγμή».  

Όσο για το αν έχει κάποια προτίμηση ομάδας στην Ιταλία, είπε: «Όλες οι ομάδες μου αρέσουν στην Ιταλία, όχι μόνο η Πάρμα. Όλες οι ομάδες είναι σημαντικές. Αν χρειαστεί, θα τα ξαναπούμε τον Ιούνιο».

Πηγή: woop.gr