ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάντος: Έλληνες, βγείτε στους δρόμους!

Δημοσίευση 25 Ιουνίου 2014, 02:59 / Ανανεώθηκε 25 Ιουνίου 2014, 02:59
Σάντος: Έλληνες, βγείτε στους δρόμους!
Facebook Twitter Whatsapp

Ο Φερνάντος Σάντος παρουσιάστηκε προσγειωμένος παρά την πρόκριση της Εθνικής και τόνισε πως η ομάδα θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσει και στην επόμενη φάση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Φερνάντο Σάντος παρουσιάστηκε προσγειωμένος παρά την πρόκριση της Εθνικής και τόνισε πως η ομάδα θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσει και στην επόμενη φάση.

Παρά το γεγονός όμως ότι εμφανίστηκε χαμηλών τόνων, ζήτησε από τους Έλληνες να βγουν στους δρόμους και να γλεντήσουν την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής.«Θέλω να πω σε όλους να βγουν στους δρόμους γιατί ήταν πραγματικά μία μεγάλη χαρά» είπε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός.Σχετικά με το παιχνίδι, ο Πορτογάλος τεχνικός σημείωσε:

«Σήμερα είχαμε σήμερα μία διαφορετική στρατηγική που ευτυχώς μας βγήκε. Δεν ξέρω εάν θα περάσουμε τον επόμενο αντίπαλό μας. Δεν μπορώ να το πω αυτό. Θα παίξουμε όμως σίγουρα. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που ζω στα άκρα. Αυτό ίσχυε και όταν πριν από λίγες ημέρες ήμασταν σε δύσκολη θέση. Είμαι μετριοπαθής. Όταν χάνουμε ο πρώτος που εκνευρίζεται είμαι εγώ. Στις νίκες όμως δεν πετάω στα σύννεφα. Θα δώσουμε στην συνέχεια τον καλύτερό μας εαυτό για να προσπαθήσουμε να περάσουμε. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για την στήριξη και την συμπαράστασή τους».