ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ερυθρόλευκο φόρεμα της ανθρωπιάς!

Δημοσίευση 9 Φεβρουαρίου 2015, 13:01 / Ανανεώθηκε 9 Φεβρουαρίου 2015, 10:15
Το ερυθρόλευκο φόρεμα της ανθρωπιάς!
Facebook Twitter Whatsapp

Το όνομα του ανθρωπισμού γράφεται με διαφορετικά γράμματα από χώρα σε χώρα. Εχει διαφορετικές συλλαβές, ήχους και φυλετική προέλευση. Εχεί όμως απ’άκρου εις άκρον του πλανήτη μία και μοναδική χροιά, ένα και αποκλειστικό ασύγκριτο νόημα  ιδιαιτέρως στην σύγχρονη εποχή, όπου το τομάρι μας (πιστεύουμε ότι) είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε να προστατεύσουμε.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο φιλανθρωπισμός έχει δεκάδες ονόματα, όλα αυτά όμως, σαν εξ αγχιστείας μέλη της ίδιας οικογένειας, καλύπτονται από ένα βαρυσημαντο επώνυμο: Σεβασμός λέγεται!

J.P Gibson, Amaris Jackson, Devon Still, Damiyah Telemaque-Nelson κι ένα σωρό άλλα βλασταράκια, που δεν ευτύχησαν (ή δεν ευτυχούν) να διανύσουν τον κύκλο της ζωής του αβασάνιστα, συνάντησαν μπροστά τους το πιο όμορφο πρόσωπο του αθλητισμού και του μηνύματος που εκπροσωπεί. Σε αυτά τα ονόματα (επαναλαμβάνω ότι αποτελούν ένα μικρό παράδειγμα μίας μακράς λίστας) προσθέστε από σήμερα και αυτό του Σπύρου Καββαδά. Στους πρεσβευτές των αξιών που γεννήθηκαν για να εκπροσωπούν τα σπορ, μπορείτε δίχως δισταγμό να καταχωρήσετε σε περίοπτη θέση την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Περισσότερα στο sdna.gr