ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δ. Γιαννακόπουλος: «Δίνω 20 εκατ. στον Αλαφούζο για την ΠΑΕ - Φεύγω από την ΚΑΕ αν...» (Βίντεο)

Δημοσίευση 28 Ιουνίου 2019, 11:00 / Ανανεώθηκε 28 Ιουνίου 2019, 13:44
Facebook Twitter Whatsapp

Το αφεντικό της ΚΑΕ άνοιξε τα χαρτιά του.

Όλο του το πλάνο για έναν ενιαίο Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στις εξελίξεις που αφορούν το μπάσκετ, εξαπολύοντας επίθεση στους αδερφούς Αγγελόπουλους, εξήγησε γιατί αποχώρησε ο Ρικ Πιτίνο και αποθέωσε τον Αργύρη Πεδουλάκη

Εν συνεχεία, αποκάλυψε ποιο είναι το σχέδιό του για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό και πώς θα περάσει στην ιδιοκτησία του Ερασιτέχνη για τα επόμενα 99 χρόνια, με ταυτόχρονη παραχώρηση του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. 

Όπως τόνισε, η χρηματοδότηση για το νέο γήπεδο είναι εξασφαλισμένη, κάτι που θα αποκαλυφθεί στην πορεία σε κοινή συνέντευξη με τον Κώστα Μπακογιάννη. Μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι το ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Βοτανικό θα είναι χωρητικότητας 38.000 θέσεων, ενώ το μπασκετικό 15.000 θέσεων.  

Παράλληλα, το αφεντικό της ΚΑΕ ζήτησε για το όλο εγχείρημα την οικονομική στήριξη του κόσμου της ομάδας σε ένα μοντέλο λαϊκής βάσης στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα. 

Φυσικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε και για την ΠΑΕ, τονίζοντας πως προσφέρονται στον Γιάννη Αλαφούζο 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη, τονίζοντας ότι αν δεν προχωρήσει το όλο πλάνο τότε σε βάθος χρόνου θα αποχωρήσει από την ΚΑΕ.

Μάλιστα, προς το τέλος της συνέντευξης κατηγόρησε ευθέως τον Νικόλα Πατέρα για κακή διαχείριση που οδήγησε την ΠΑΕ στο σημείο που βρίσκεται τώρα.