ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι πρώτες αποφάσεις των Big-4 για διαιτησία και ΕΠΟ - Αυγενάκης: «Δεν λύθηκαν όλα, αλλά έγινε μια καλή αρχή»

Δημοσίευση 22 Ιανουαρίου 2020, 19:00 / Ανανεώθηκε 22 Ιανουαρίου 2020, 20:16
Οι πρώτες αποφάσεις των Big-4 για διαιτησία και ΕΠΟ - Αυγενάκης: «Δεν λύθηκαν όλα, αλλά έγινε μια καλή αρχή»
Facebook Twitter Whatsapp

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση

Περίπου τέσσερις ώρες διήρκησε η συνάντηση των Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου. Οι τέσσερις παράγοντες αποχώρησαν από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» χωρίς να κάνουν δηλώσεις λίγο μετά τις 18.00, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σε κάποια σημεία υπήρξε σύγκλιση.

Κατά σειρά αποχώρησαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος, όχι όμως και ο Ιβάν Σαββίδης. Κανένας εκ των ισχυρών ανδρών των Big 4 δεν έκανε δηλώσεις.

Όπως μεταδίδει το sportdog.gr, οι πληροφορίες λίγη ώρα πριν την ολοκλήρωση του ραντεβού έκαναν λόγο για σύγκλιση απόψεων σε κάποια ζητήματα, αλλά αναμένουμε διευκρινίσεις από επίσημα χείλη, ενώ ο Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA) κατά την αποχώρησή του δήλωσε πως συμφώνησαν να υπάρχουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές και να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ νωρίτερα.

Αυγενάκης: «Δεν λύθηκαν όλα, αλλά έγινε μια καλή αρχή»

Αρκετά ικανοποιημένος και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά τη συνάντηση που είχαν οι Big 4 με τους εκπροσώπους της FIFA/UEFA.

«Για πέντε και πλέον χρόνια γινόταν συζήτηση για έναν διάλογο των εκπροσώπων των κορυφαίων. Έγινε με τη συνεργασία των κεντρικών στελεχών της FIFA/UEFA και τους ευχαριστούμε. Οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, με θέαμα και γεμάτα γήπεδα. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε. Η συνάντηση δεν έλυσε όλα τα προβλήματα, αλλά έβαλε μια σειρά και αύριο με την επικύρωση όλων των μελών της steering committee θα πάμε παραπέρα. Η δουλειά δεν σταματά. Έγινε μια καλή αρχή. Ελπίζω να συνεχιστεί», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο Sportdog.gr