Νέα στοιχεία ιδιαίτερα μάλιστα επιβαρυντικά φέρεται να έχει στα χέρια της η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Πόπη Παπανδρέου σχετικά με την υπόθεση των «στημένων». Η υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών της έχει παραδόσει σημαντικά ευρήματα από το άνοιγμα λογαριασμών προσώπων από το 2000.

Συγκεκριμένα σύμφωνσ με όσα αναφέρει «SportDay» μεταξύ των όσων έχουν εντοπιστεί, είναι λογαριασμός προπονητή με μετοχές αξίας 45 εκατ. ευρώ, μπουκ που δραστηριοποιείται στην αγορά της Ασίας και είναι ιδιοκτήτης 18 ακινήτων, πρόεδρος ΠΑΕ με περιουσία 5,5 εκατ. ευρώ χωρίς επαγγελματική δραστηριότητα, μάνατζερ με ομόλογα ύψους 19 εκατ. ευρώ, διαιτητής που είναι ιδιοκτήτης πολυτελέστατου ξενοδοχείου και ποδοσφαιρικός παράγοντας που επί έντεκα συναπτά έτη δηλώνει έσοδα μόνο από το στοίχημα.
 
Ο 9ος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασίμης, σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ και σε συνεργασία με επτά άλλες χώρες ακολουθεί τη ροή του μαύρου χρήματος για να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες περί οικειοποίησης κερδών από παράνομες δραστηριότητες για τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα με τους στημένους αγώνες.Πηγή: sportday/in.gr
TAGS