Ο Γιώργος Σαχπαζίδης ενημέρωσε τον Ζήση Βρύζα πως μπήκαν τα χρήματα για τον Βίκτορ Βιτόλο. Νέο ραντεβού Ζαγοράκη με τον παίκτη το βράδυ. Αμετάπειστος ο Ισπανός. Μέχρι απόψε όπως όλα δείχνουν θα έχει ξεκαθαρίσει αισίως το θέμα αλλά και το μέλλον του Βίκτορ Βιτόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος επενδυτής Γιώργος Σαχπαζίδης είχε ραντεβού με τον Ζήση Βρύζα και τον ενημέρωσε πως διέθεσε το ποσό των περίπου 300.000 ευρώ που όφειλε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για τον Ίβηρα αμυντικό μέσο προκειμένου ο τελευταίος να μην έχει δικαίωμα να κάνει προσφυγή.

Από τη μεριά του ο ίδιος ο Βιτόλο τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και εμμένει στην απόφαση του να θέλει να φορέσει τα πράσινα. Παράλληλα, ο επίσημος ΠΑΟΚ δηλώνει άγνοια αναφορικά με την κατάθεση των περίπου 300.000 ευρώ από την πλευρά του Κατερινιώτη επιχειρηματία.

Επιπρόσθετα, στον «Δικέφαλο» ξεκαθαρίζουν πως εφόσον ο Βιτόλο δεν έχει δικαίωμα προσφυγής, δεν πρόκειται εντέλει να αφεθεί ελεύθερος.

Κρίσιμο ραντεβού

Εντός της ημέρας και συγκεκριμένα σήμερα το βράδυ οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας θα επιχειρήσουν μια τελευταία προσπάθεια, προκειμένου να μεταπείσουν τον Ισπανό άσο και να τον κρατήσουν στην Τούμπα. Το σενάριο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί μιας και η απόφαση αλλά και η επιθυμία του Βιτόλο για τον Παναθηναϊκό είναι ειλημμένη.

Ο Ισπανός μέσος, έχει συμβόλαιο 630.000 ευρώ για την ερχόμενη σεζόν , που μαζί με:

εφορία, πριμ συμμετοχών και πριμ συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εκτοξεύουν το κόστος του πάνω από 900.000 ευρώ. Χρήματα που δύσκολα θα μπορέσει να καταβάλει ο «Δικέφαλος».

Τέλος, αξίζει να τονιστεί πως αν το θέμα δεν ξεκαθαρίσει υπέρ των «Ασπρόμαυρων» τότε ο Βιτόλο θα έρθει στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για την Αυστρία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πηγή: www.gazzetta.gr