Οκτώ φυσικά πρόσωπα και τέσσερις ΠΑΕ αποτελούν το πρώτο... πακέτο διώξεων που άσκησαν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος και Μανώλης Αντωνακάκης, στο πλαίσιο του σκανδάλου των "στημένων" αγώνων. Οι διώξεις αφορούν τα αδικήματα της δωροδοκίας και του στοιχήματος κατ΄εξακολούθησιν και παραπέμπονται οι εξής:

-Στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, οι ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, και ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας (διώκεται για το διάστημα που βρισκόταν στο «τιμόνι» της Καβάλας).

-Στην πειθαρχική επιτροπή της Ενωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄-Γ΄ Εθνικής οι ΠΑΕ Ηλιούπολη και Εθνικός Αστέρας, ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, ο πρώην πρόεδρος και νυν μέλος του Δ.Σ. της Ηλιούπολης, Νίκος Χάλκος, ο ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης, Μιχάλης Νικολόπουλος, και ο προπονητής Νίκος Παντέλης (για το διάστημα που βρισκόταν στον πάγκο του Εθνικού Αστέρα)

-Στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ παραπέμπονται εξάλλου ο αδειοδοτημένος διαμεσολαβητής μεταγραφών (μάναζτερ) Αθανάσιος Ντότσης και ο πρώην υπάλληλος της ομοσπονδίας, Ιωάννης Παπαδόπουλος.