Τα τυπικά απομένουν για την επισημοποίηση της παραμονής του Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό, ενώ την ίδια ώρα, αμφίβολο είναι το μέλλον του Ράσο Νεστέροβιτς στο Λιμάνι. Ο εκπρόσωπός του διεθνή φόργουορντ συναντήθηκε σήμερα με τον Γιώργο Σκινδήλια και υπήρξε συμφωνία όσον αφορά την οικονομική πρόταση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Η επιθυμία του Γιώργου Πρίντεζη να παραμείνει ήταν δεδομένη, αφού γι' αυτό επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Μάλαγα την Άνοιξη βοηθώντας τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ. Εξάλλου ο Πρίντεζης δεν ήταν παράλογος στις οικονομικές απαιτήσεις του λαμβάνοντας υπ΄όψη τη μείωση του μπάτζετ φέτος. Αυτό που μένει είναι να φτιαχτεί το συμβόλαιο και να υπογραφεί και από τις δύο πλευρές.

Δηλώσεις σε σλοβενικά ΜΜΕ για το μέλλον του στον Ολυμπιακό έκανε σήμερα ο Νεστέροβιτς, την ίδια ημέρα που οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε καταγγελία της σύμβασης με τον Σλοβένο πάουερ φόργουορντ. Ο Ολυμπιακός ήθελε μ’ αυτό τον τρόπο να «ξεφορτωθεί» το παχυλό συμβόλαιο, αλλά δεν αποκλείεται να διαπραγματευτεί εκ νέου με νέα οικονομικά δεδομένα μαζί του, σαφώς πιο χαμηλά.

Ο ίδιος ο Ράσο Νεστέροβιτς δήλωσε: «Τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Περιμένουν να δουν τι θα γίνει πρώτα με τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα και στη συνέχεια θα αρχίσει η στελέχωση του νέου ρόστερ. Τουλάχιστον αυτές τις πληροφορίες έχω εγώ. Αν είμαι στα πλάνα για τη νέα σεζόν έχει καλώς, αλλιώς θα πρέπει να βρω μια νέα ομάδα».

Για την οικονομική κρίση που «χτύπησε» την πόρτα του Ολυμπιακού, ο Ράσο Νεστέροβιτς σχολίασε: «Δεν συμβαίνει μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά σε όλη σχεδόν την Ευρώπη. Αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κρίσης, συνεπώς, είναι αναγκαίο να το αποδεχθείς».

Στο τέλος, ο Νεστέροβιτς τόνισε πως έχει ήδη προτάσεις από άλλους συλλόγους χωρίς να αναφέρει ονόματα: «Υπάρχουν μερικές προσφορές, αλλά όλες σε πρώιμο επίπεδο. Τίποτα συγκεκριμένο ακόμα».