Ο Λούτσο Γκονσάλες έχει επιλέξει την Μάλαγα ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Μαρσέιγ Ζοσέ Ανιγκό.
Η Μαρσέιγ είχε δώσει αρχικά διορία μέχρι τις 15 Ιουλίου στον Αργεντίνο μέσο, προκειμένου να φέρει ικανοποιητική πρόταση και να αποχωρήσει, όμως κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μάλαγα και της Ρόμα.

Ο τεχνικός διευθυντής των Μασσαλών, Ζοσέ Ανιγκό, αποκάλυψε ότι ο Λούτσο θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Ισπανούς, οι οποίοι κατέθέσαν επίσημη πρόταση πριν από ημέρες. Ο Γάλλος παράγοντας τόνισε, επίσης, ότι αν έρθει πρόταση λίγες ημέρες αργότερα από την παραπάνω διορία, οι «Φωκαείς» θα την εξετάσει.

«Ο Λούτσο θέλει να πάει στην Μάλαγα. Ελπίζουμε ότι αν πρέπει να φύγει, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί γρήγορα. Η διορία ισχύει μέχρι τις 15 Ιουλίου, όμως αν μία πρόταση φτάσει στα γραφεία μας λίγες ημέρες αργότερα, τότε θα την εξετάσουμε.

Ο Ντιντιέ πρέπει να φτιάξει την ομάδα πολύ γρήγορα και χρειάζεται επιβεβαίωση σε συγκεκριμένα θέματα. Αν δεν υπάρξουν εξελίξεις, τότε θα είναι μαζί μας και την επόμενη σεζόν. Δεχθήκαμε πρόταση από την Μάλαγα ύψους 6 εκατ. ευρώ, όμως δεν υπάρχει κάτι παραπάνω», ήταν οι δηλώσεις του Ανιγκό.