Ευχές για τα… καλορίζικα μπορεί να δέχεται ο Ολυμπιακός στην περίπτωση του Φραν Γιέστε! Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο (μάνατζερ του Βάσκου) Ινιάκι Ιμπάνιεθ έδωσε οριστικά τα χέρια με τους Πειραιώτες!

Με την αποστολή, λοιπόν και των υπογεγραμμένων συμβολαίων την Παρασκευή, ο 32χρονος χαφ γίνεται και επίσημα «ερυθρόλευκος» για τα επόμενα δύο (1+1) χρόνια!

Η θετική εξέλιξη που διαφαινόταν στις διαπραγματεύσεις του Ιμπάνιεθ με τη διοίκηση του Ολυμπιακού… ήρθε τελικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Ο (κοινός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε) εκπρόσωπος του Γιέστε συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους -με οψιόν ανανέωσης στους Πειραιώτες για ένα ακόμα.

Το deal προβλέπει μεικτές αποδοχές 1 εκατ. ευρώ το χρόνο και θα σφραγιστεί και επίσημα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής -όταν θα γίνει και η αποστολή των υπογεγραμμένων συμβολαίων ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η μεταγραφή, δε, θα ολοκληρωθεί και τυπικά την Τρίτη -όταν ο Γιέστε θα φτάσει στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους».

Δεδομένου, ωστόσο, ότι δεν προλαβαίνει να τους συναντήσει στο Ζέεφελντ -μιας και η αποστολή επιστρέφει την Τετάρτη- αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά σ’ εκείνη που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για φιλικά παιχνίδια το διάστημα 23-31 Ιουλίου!

Πηγή: www.sport-fm.gr