Ο σπουδαίος Ισλανδός μεσοεπιθετικός Έιντουρ Γκούντγιονσεν , κατέφθασε το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:00 και αν μη τι άλλο έμεινε... κάγκελο από το σκηνικό που αντιμετώπισε και τη λατρεία που αισθάνθηκε από ανθρώπους που συναντούσε για πρώτη φορά στη ζωή του!

Ο 32χρονος, με τη μεγάλη καριέρα σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα, γνώρισε την αποθέωση από 1.000 και πλέον φίλους της Ένωσης, οι οποίοι δεν πτοήθηκαν από τα μπλόκα των ταξί και ό,τι άλλο θα μπορούσε να αποτελέσει τροχοπέδη στην παρουσία τους στα Σπάτα, θέλοντας να δουν από κοντά το νέο τους μετεγγραφικό αστέρι.

Η ζέστη ήταν... απερίγραπτη, ενώ βρίσκονταν ήδη εκεί και οι άνθρωποι ασφαλείας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, που σε συνεργασία με την αστυνομία, φρόντιζαν για να πάνε όλα βάσει προγράμματος και να μην σημειωθεί κάποιο έκτροπο.

Ο Ισλανδός σταρ συνοδευόταν από τους Άρναρ Γκρέταρσον και Γιώργο Κωνσταντινίδη και εντυπωσιάστηκε από το κλίμα που συνάντησε στο αεροδρόμιο. Τα καπνογόνα είχαν ανάψει, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και στις 19:10 έκανε την εμφάνιση του από την "πύλη 7" το αυτοκίνητο με τον Ισλανδό επιθετικό που καθόταν στο πίσω κάθισμα (ήρθε με πτσήση της Air France). Κοιτούσε εκστασιασμένος τον κόσμο να του ζητάει πολλά και διάφορα που δεν καταλάβαινε, αλλά έδειχνε να το απολαμβάνει...

Για κάποια ώρα, το αυτοκίνητο παρέμενε εκεί χωρίς να μπορεί να μετακινηθεί καθόλου, οι Ενωσίτες συνέχιζαν τα συνθήματα για την ΑΕΚ και τον Γκούντγιονσεν καθώς οι νεκρές ζώνες που είχε αποφασίσει να δημιουργήσει η αστυνομία δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το πλήθος και ο Ισλανδός σταρ με τον Γκρέταρσον ζούσαν τις στιγμές.

Ο Γκούντγιονσεν θα συναντηθεί πλέον και με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, ώστε να επισημοποιηθεί ο διετής "γάμος" με την ΑΕΚ.


Πηγή: woop.gr