Σε διάψευση της συμφωνίας με τη Μάντσεστερ Σίτι, προέβη η διοίκηση της Κορίνθιανς. Ο Βραζιλιάνικος σύλλογος, εξέδωσε μέσω του εκπροσώπου τύπου, ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει τα όσα γράφονται, περί συμφωνίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους για τη μεταγραφή του Κάρλος Τέβες

«Επειδή ρεπορτάζ έκαναν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στην Κορίνθιανς και τον επιθετικό Κάρλος Τέβες, ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρές Σάντσεζ επιθυμεί να ξεκαθαρίσει ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει αποδεχθεί την προσφορά της Κορίνθιανς για τον ποδοσφαιριστή.

Στην πραγματικότητα, ο αγγλικός σύλλογος έστειλε μια αντι-πρόταση, η οποία λόγω της διαφοράς ώρας έφτασε στα γραφεία της Κορίνθιανς το πρωί. Στην αντι-πρόταση αυτή, η Μάντσεστερ Σίτι ζητάει αλλαγές στον τρόπο πληρωμής καθώς και στη συνολική αξία της συναλλαγής.

Τέλος, ο πρόεδρος Αντρές Σάντσεζ πληροφορεί ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη συμφωνία με τον Τέβες για την ώρα, και η αντι-πρόταση θα αναλυθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης» ήταν η ανακοίνωση της Κορίνθιανς, και μένει πλέον να φανεί αν τελικά οι απαιτήσεις της Σίτι είναι ικανές να χαλάσουν την επιστροφή του Αργεντινού στράικερ στην "Τιμάο".


Πηγή: woop.gr