Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη με την κούραση να είναι εμφανής στα πρόσωπά τους. Οι παίκτες του "Δικέφαλου του Βορρά", έδειχναν να ανυπομονούν να επιστρέψουν στη βάση τους κατά την αναμονή τους στο αεροδρόμιο του Ντίλσεντορφ.

Οι λόγοι γίνονται εύκολα αντιληπτοί απ' όλους. Ήθελαν να βρεθούν και πάλι κοντά στις οικογένειες τους, αλλά και να απολαύσουν το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Λάζλο Μπόλονι.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ περίμεναν με ανυπομονησία την ώρα αναχώρησης, μη έχοντας διάθεση για πολλά, όμως, κάποιοι από αυτούς έδειχναν ευδιάθετοι όπως ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος άκουγε μουσική και έδειχνε να το διασκεδάζει.

Στο ξενοδοχείο, τους περίμενε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε περάσει από εργομετρικές εξετάσεις.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης δήλωσε κατά την άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο:

«Πήγε καλά η προετοιμασία. Είχαμε ατυχίες στο τέλος με τραυματισμούς παικτών, όμως, αυτά είναι στο πρόγραμμα. Οι παίκτες δούλεψαν καλά κι είμαστε στην τελική ευθεία εν όψει της πρώτης ευρωπαϊκής αναμέτρησης. Αύριο (Τρίτη 19/7) θα είμαστε σίγουροι που βρισκόμαστε, σε ό,τι αφορά στους τραυματισμούς.

Έχουμε αξιολογήσει καλά στη διάρκεια της προετοιμασίας το ρόστερ κι από εδώ και πέρα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι (σ.σ. με την Ούπεν) ο προπονητής μας έκανε δηλώσεις για κάποιους παίκτες που τον απογοήτευσαν. Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει να είναι ομάδα έτοιμη στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια».


Πηγή: woop.gr