Αλλαγή πλάνων είχαμε σήμερα από τον Μανόλο Χιμένεθ και αντί για πρωινό τρέξιμο, είχαμε πρωινό μάθημα τακτικής. Ο Ισπανός τεχνικός χώρισε τους παίκτες σε γκρουπ και δούλεψε πάνω στα τελειώματα.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν σουτ στους τερματοφύλακες πότε με το αριστερό και πότε με το δεξί πόδι. Ο Ισπανός έδινε συνέχεια οδηγίες και μοίραζε μπράβο μέχρι την στιγμή που έφτασε η ώρα του... Ινιέστα.
Ο Νίκος Καράμπελας πήρε θέση προκειμένου να ξεκινήσει την προσπάθεια του, σούταρε με το αριστερό και η μπάλα κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας με τον Χιμένεθ να του φωνάζει: "Εσύ και ο Ινιέστα", προκαλώντας το γέλιο του ποδοσφαιριστή.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Νίκος, άλλαξε όνομα και κάθε φορά που έκανε την προσπάθεια του ο Ισπανός τεχνικός του φώναζε: "Έλα Αντρές(Ινιέστα), πάμε".

Μετά το τέλος της άσκησης με τα τελειώματα, ο Μανόλο Χιμένεθ σκέφτηκε έναν τρόπο να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του και παράλληλα να δημιουργήσει μια ακόμα άσκηση που θα προβλημάτιζε τους παίκτες του.

Χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες και έβαλε τους επιθετικούς στην... άμυνα και τους αμυντικούς στην επίθεση. Δεκάρι στην μια ομάδα ο Δέλλας και κεντρικό αμυντικός ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Αιχμή του δόρατος για τις δύο ομάδες, από την μία μεριά ο Μανωλάς και από την άλλη ο Καράμπελας. Όπως καταλαβαίνεται, οι ατάκες και το γέλιο έπεφτε βροχή. Χαρακτηριστικές είναι οι δύο σκηνές με τον Δέλλα να κάνει δύο τακουνάκια και να παραμιλάει "είμαι μαγεία" και στην άλλη μεριά τον Λύμπε, να κράζει συνέχεια τον Χιμένεθ που άφηνε οφσάιντ τον Καράμπελα.


Πηγή: sport24.gr