Αυτή την ώρα, στο σκαμνί της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League 2, κάθεται -και απολογείται- ο Γιώργος Τσακογιάννης, ο οποίος, προσερχόμενος στο κτίριο, «επιτέθηκε» σε φωτογράφο! Ο ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης, την ώρα που έφτανε στην είσοδο, είδε μπροστά του κάποιους φωτογράφους να προσπαθούν να τον φωτογραφίσουν και… οργισμένος, χτύπησε (ελαφρά) έναν από αυτούς με έναν χαρτοφύλακα(!), πριν τον απομακρύνουν οι αστυνομικοί.

Ο εν λόγω φωτογράφος -του Action Images- πρόλαβε, όμως, να απαθανατίσει την επίθεση!

Δείτε τις φωτογραφίες!

Ο Τσακογιάννης, θυμίζουμε, κατηγορείται για δωροδοκία και στοιχηματισμό, ποινή που ως προς τον ίδιο επιφέρει από πρόστιμο 20.000-60.000 ευρώ και έως και εφόρου ζωής απαγόρευση εκτέλεσης οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο.

Μαζί του απολογείται και η ΠΑΕ. H ποινή με την οποία κινδυνεύει είναι του υποβιβασμού.

Κατηγορούμενοι από την Ηλιούπολη είναι και ο πρώην πρόεδρος της και νυν μέλος του Δ.Σ., Νίκος Χάλκος και ο ποδοσφαιριστής, Μιχάλης Νικολόπουλος.

Επίσης, έχουν κληθεί να απολογηθούν ο Εθνικός Αστέρας και ο πρώην προπονητής της ομάδας της Καισαριανής, Νίκος Παντέλης. Όλοι κατηγορούνται για το άρθρο «21» περί στοιχηματισμού και δωροδοκίας.

Ως μάρτυρες έχουν κληθεί, ο προϊστάμενος της διεύθυνσης στοιχήματος του ΟΠΑΠ, Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Αλέξης Κούγιας, ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο ιδιοκτήτης του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης και οι δημοσιογράφοι Κυριάκος Θωμαΐδης, Φέρρυ Μπατζόγλου, Μπάμπης Κατσούλης.


Πηγή: www.sport-fm.gr