Η ατυχία χτύπησε για τα καλά την πόρτα του ΠΑΟΚ, αφού ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα.
Ο Έλληνας επιθετικός υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση (μαζί με τους Φωτάκη και Μπαλάφα), προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο φιλικό με την Όιπεν.

Παρά την αισιοδοξία του ιατρικού τιμ, τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο "Σάλπι" υπέστη θλάση βαριάς μορφής στο δικέφαλο, κάτι που σημαίνει πως θα απουσιάσει από τους αγώνες του γ' προκριματικού γύρου του Europa League.

Εξάλλου, ο άσος του ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσει και τους αγώνες των πλέι οφ του Europa League, αν φυσικά προκριθεί ο "Δικέφαλος", οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για τις 18 και 25 Αυγούστου.

Έτοιμος ο Ιβιτς

Σε αντίθεση με τον Έλληνα επιθετικό, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Μάλιστα ο Σέρβος αναμένεται να ενισχύσει τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια, καθώς μετά το συντηρητικό πρόγραμμα των επόμενων δύο ημερών θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Πηγή: Contra.gr