Ο Κούκοτς, γνωστός από την τεράστια καριέρα του με τη φανέλα των Chicago Bulls επί εποχής Τζόρνταν, ήταν πελάτης γνωστής πόρνης πολυτελείας στην Κροατία, η οποία συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με το κροατικό Μέσο "jutarnji.hr", η Νεμπόισα Περούνοβιτς Πάνσε ήταν ο εγκέφαλος σε ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα μαστροπείας στην Κροατία, ενώ στη λίστα των πελατών της ήταν μεγάλα ονόματα της Κρoατίας από τον χώρο της πολιτικής των τεχνών και αθλητισμού.

Η φυσιοθεραπεύτρια, Περούνοβιτς προωθούσε κορίτσια που θέλανε να γίνουν μοντέλα κυρίως από την Αυστρία και Ρωσία.

Μεταξύ αυτών φέρεται να είναι και ο Τόνι Κούκοτς, καθώς ένα από τα κορίτσια της Περούνοβιτς έχει δηλώσει:

«Πήγα εκεί, δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του ξενοδοχείου. Στο ξενοδοχείο είχα σεξουαλικές σχέσεις με τον Τόνι ΚΞούκοτς, ο οποίος με πλήρωσε 500 ευρώ».

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ εκείνη τη βραδιά η κοπέλα δεν έδωσε το «χαρτζιλίκι» στην Περούνοβιτς καθώς ο Κούκοτς δεν πλήρωσε παραπάνω χρήματα.

Ο Κούκοτς αναμένεται να είναι μάρτυρας στην υπόθεση, που έχει κλονίσει την κοινή γνώμη της Κροατίας, αφού συμμετέχουν διάσημα ονόματα της χώρας όπως: η τραγουδίστρια Σιμόν Σάιν, η Μάγια Μοράλες αλλά και η Ισαμπέλα Κιμ Πόποβιτς, κόρης της διάσημης τραγουδίστριας Ντανιέλα Πόποβιτς.Πηγή: woop.gr