Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Ντιφερντάνζ στο γ` προκριματικό γύρο του Europa League, είναι ο Χάβι Γκράθια, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, μίλησε για τον σύλλογο του Λουξεμβούργου, ενώ στάθηκε στις δυσκολίες που περιμένει στις δύο αναμετρήσεις:

«Για να προκριθεί σημαίνει ότι έχει καλή ομάδα. Μάλιστα πήρε την πρόκριση μέσα στην Εσθονία κάτι που είναι δύσκολο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά δεν θα είναι εύκολο», ενώ αναφορικά με την πρόκριση επί της Ραντ είπε ότι:

«Υποφέραμε για να περάσουμε. Σε τέτοια ματς που δεν υπάρχει ξεκάθαρη ανωτερότητα από κάποια ομάδα συμβαίνει αυτό. Πήραμε την πρόκριση χάρη στη νίκη στο Βελιγράδι και το σημαντικό είναι ότι τα καταφέραμε. Όταν υπάρχει έλλειψη εμπειρίας μπορεί να παρουσιαστούν δυσκολίες όπως και έγινε».

Σχετικά με την προετοιμασία και τις προσδοκίες για τη νέα σεζόν τόνισε ότι "η πρόκριση επί της Ραντ μας βοηθάει αλλά η προετοιμασία θα κρατήσει πολύ γιατί δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα για μας αφού στη μέση υπάρχουν και επίσημα παιχνίδια. Είμαστε σε καλό σημείο, όχι στο καλύτερο ακόμα βέβαια αλλά αυτό είναι λογικό. Μας λείπει ο Ουμπίδες και κάποιες μεταγραφές για να δυναμώσει το ρόστερ. Είμαι ικανοποιημένος, αλλά μπορούμε και καλύτερα. Πιστεύω ότι όταν δέσει η ομάδα θα γίνει πολύ καλή".

Πηγή: woop.gr