Η κακή εικόνα του αγώνα με τον Ατρόμητο δυσαρέστησε εκτός από τους χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού και τον τεχνικό της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως ήταν φυσικό την επομένη της αναμέτρησης στο Περιστέρι και με την λογική ότι ήταν η "πρόβα τζενεράλε" . Η θεωρητικά μικρή ομιλία του Πορτογάλου προπονητή στους ποδοσφαιριστές του ήταν "καταιγιστική" και με πολλά ερωτηματικά και βέλη πως κάθε κατεύθυνση.

 "Σας άρεσε η εικόνα της ομάδας; Ήταν εικόνα αυτή; Άλλα έλεγα, άλλα κάνατε." ήταν μερικές από τις ατάκες του Πορτογάλου προπονητή.

Αμίλητοι οι ποδοσφαιριστές παρακολουθούσαν τον 65χρονο προπονητή της να είναι αρκετά εκνευρισμένος και κανείς δεν είχε το σθένος να δώσει μια απάντηση, για την κακή εικόνα που έδειξαν στο Περιστέρι.

 "Ήταν σαν να έχει ο Ατρόμητος να παίζει προκριματικά και όχι εμείς. Πρέπει να διορθώσουμε άμεσα την εικόνα μας. Πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν παίξαμε όπως έπρεπε, δεν ήμασταν αυτοί που ήθελα. Τα παιχνίδια της προετοιμασίας τελείωσαν το ζητούμενο τώρα είναι να παρουσιαστούμε καλοί στα δύο κρίσιμα ματς που έχουμε." ήταν τα λόγια του προπονητή του Παναθηναϊκού που συμπλήρωσε:

"Η Οντένσε πρέπει να μας απασχολεί από εδώ και πέρα. Είναι μια ομάδα καλή και επικίνδυνη η οποία δεν έχει παραστάσεις στην Ευρώπη. Εμείς ήμαστε πιο έμπειροι και πρέπει να πάρουμε τη πρόκριση για την επόμενη φάση.

Πηγή: sport24.gr