Η νίκη είναι ο στόχος των παικτών του Παναθηναϊκού στην αυριανή αναμέτρηση με την Οντένσε στη Δανία, στο πλαίσιο του Γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.
Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν ήρθαμε για την ισοπαλία», ωστόσο αναγνώρισε ότι η Οντένσε έχει το προβάδισμα, καθώς έχει δώσει δύο αγώνες για το πρωτάθλημα.

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε» τόνισε αρχικά ο Φερέιρα και συνέχισε, πλέκοντας το εγκώμιο της αυριανής αντιπάλου του «τριφυλλιού»: «Η Οντένσε είναι μια οργανωμένη τακτικά ομάδα και έχει ένα σύνολο πολύ δυνατών παικτών, με καλή φυσική κατάσταση. Είναι, λόγω χαρακτήρα και χώρας, ένα σύνολο που παίζει αισιόδοξα. Αυτή την στιγμή έχουν το προβάδισμα, γιατί έχουν δύο αγώνες πρωταθλήματος στα πόδια τους. Εμείς αύριο ξεκινάμε μια σημαντική φάση στην πορεία της ομάδας, όμως δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε την πραγματικότητα που λέει ότι δουλεύουμε 23 ημέρες.

Έχουμε λίγο διάστημα που κάνουμε δουλειά κι έχουμε έναν μεγάλο αγώνα μπροστά μας. Πρέπει να παίξουμε με καλή διάθεση και συγκέντρωση. Δεν τελειώνουν όλα αύριο, εξάλλου. Υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα. Είναι σημαντικό οι παίκτες μας να πάνε με αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε τις δυσκολίες που θα βρούμε και, σε τέτοιου είδους αγώνες, η ομάδα που παίζει στην έδρα της θέλει ένα γκολ, για να αντιμετωπίσει ευοίωνα το δεύτερο ματς. Όλοι ξέρουμε όμως πόσο σημαντικό είναι και το εκτός έδρας γκολ. Και εμείς αυτό, το έχουμε υπόψη μας. Έχω την πεποίθηση ότι η ομάδα που θέλει να παίξει σε αυτές τις διοργανώσεις, είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει καλά. Αν και δεν έχουμε φτάσει στο θεμιτό επίπεδο, αύριο θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Ήρθαμε για να παίξουμε σωστά».

Καταλήγοντας, ο Φερέιρα αναφέρθηκε στην εμπειρία του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκούς αγώνες και είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, με εμπειρία, με καλή θέση στην UEFA και αύριο κάνουμε την αρχή. Η εμπειρία έχει βαρύτητα, εάν οι παίκτες μας δείξουν τις δυνατότητές τους στο γήπεδο. Άρα λοιπόν, αύριο θα πρέπει να "μεταφράσουν" την εμπειρία σε θέληση και καλή διάθεση, για να αντιμετωπίσουν μια ομάδα με θέληση να παίξει στον αυριανό αγώνα».