Την απόφασή τους να προχωρήσουν ενωμένοι γνωστοποίησαν την Τρίτη μέσω ανακοίνωσής τους στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι Κατσαρής, Ζαγοράκης και Σαχπατζίδης.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν κατ' ιδίαν στη Θεσσαλονίκη ενώ επικοινώνησαν τηλεφωνικά και με τον κ. Φλωρίδη. Κατά τη διάρκεια του ραντεβού συμφωνήθηκε να γίνουν πιο συγκεκριμένες κουβέντες μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βαλερένγκα και συμφωνήθηκε να σταματήσει ο εκατέρωθεν πόλεμος των ανακοινώσεων. Επίσης, ο κ. Σαχπατζίδης γνωστοποίησε την πρόθεσή του να εντάξει στο σχέδιό για την ΠΑΕ και άλλους επιχειρηματίες εφόσον προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα με τον κ. Φλωρίδη για τον οποίο πάντως εγγυήθηκε προσωπικά.

Παράλληλα, ο κ. Φλωρίδης δεσμεύτηκε να βάλει άμεσα στην ΠΑΕ 500.000 ευρώ για τη διενέργεια μεταγραφής αλλά μετά από σχετικό αίτημα του Θοδωρή Ζαγοράκη τα χρήματα αυτά θα μπουν στους λογαριασμούς του υπάρχοντος ρόστερ. Τέλος, ο κ.Σεχπατζίδης γνωστοποίησε ότι θα καταβάλλει και άλλο ένα εκατομμύριο ευρώ μαζί με το γιο του. 

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Σήμερα, 26 Ιουλίου 2011, συναντήθηκαν οι κ.κ Κατσαρής, Ζαγοράκης, Σαχπατζίδης οι οποίοι είχαν τηλεφωνική συνομιλία και με τον κ. Φλωρίδη. Αποφάσισαν να προχωρήσουν ενωμένοι, με μοναδικό γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ.

Τις επόμενες μέρες, μετά από το παιχνίδι της Πέμπτης, θα υπάρξουν οριστικές και επίσημες ανακοινώσεις

Πηγή: Contra.gr