Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε ότι θα είναι τιμή του να είναι αυτός αρχηγός, αλλά υπογράμμισε ότι σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, υπάρχουν πολλοί παίκτες για να φορούν το περιβραχιόνιο. Για το φιλικό με τη  Βέρντερ Βρέμης είπε: "To φιλικό με την Βέρντερ ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, η οποία σύντομα θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις για το γερμανικό πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό είναι περισσότερο έτοιμη από εμάς.

Εμείς αυτή την περίοδο δουλεύουμε στις προπονήσεις πάνω σε κάποια πράγματα και σκοπός μας είναι να τα βγάλουμε και στο γήπεδο. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μας ζητάει ο προπονητής μας και να βγάλουμε αυτοματισμούς. Ορισμένα από αυτά τα πράγματα καταφέραμε και τα βγάλαμε και πιστεύω πως κόντρα στην Βέρντερ ήμασταν καλοί. Θέλουμε να είμαστε πιο έτοιμοι στα επόμενα φιλικά".

Για το ότι ο Ολυμπιακός κόντρα στην Βέρντερ ήταν καλύτερος απ' ότι στο ματς με την Ζούλτε Βάρεγκεμ: "Σίγουρα μετά από μία κακή εμφάνιση, συνήθως αντιδράς καλύτερα. Και εμείς αντιδράσαμε καλύτερα και αυτό φάνηκε και από το αποτέλεσμα με την εικόνα που δείξαμε. Εμείς πάντα αυτό που προσπαθούμε είναι να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε ακόμη, όμως, στην αρχή, βρισκόμαστε στην προετοιμασία και αυτό που προσπαθούμε είναι να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας".

Για το ότι φόρεσε το περιβαχιόνιο και αν γνωρίζει ότι θα το φοράει με την έναρξη της επόμενης χρονιάς: "Είμαστε ομάδα συνόλου και δεν αποφασίζω εγώ για αυτό. Για τον καθένα και για μένα είναι τιμή να φοράω το περιβραχιόνιο. Φυσικά και αν υπάρχει η δυνατότητα εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα είναι τιμή μου να φοράω το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού και θα είμαι πολύ χαρούμενος αν αυτό γίνει σε πράξη. Βέβαια, σε μία ομάδα μεγάλη, όπως είναι ο Ολυμπιακός, υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που μπορούν να γίνουν αρχηγοί".

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος: "Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για τον εαυτό μου. Όλοι δουλεύουμε και δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και κανείς δεν μπορεί να δείξει την δουλειά του χωρίς τους συμπαίκτες του".


Πηγή: woop.gr