Το πέρας του σαββατοκύριακου θα δείξει κατά πόσο το μέλλον της ΠΑΕ Ηρακλής θα παραμένει στον "αέρα" με τον Αντώνη Ρέμο να αποτελεί ρυθμιστή των εξελίξεων. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής ούτε και χθες ξεκαθάρισε την θέση του για το αν εγκρίνει μία από τις δύο τάσεις. Αυτήν του Ανδρέα Παντελή ή της "ομάδας Μορφιάδη".

Το περίεργο είναι ότι κάθε μία από τις τάσεις δείχνει αποφασισμένη να πιάσει από την Δευτέρα δουλειά με τον Κύπριο επιχειρηματία να ξεκαθάρισε σήμερα πως θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα ξεκινώντας τον σχεδιασμό του ρόστερ και επίσημα.

Κι αν ο Παντελή δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει και πάλι μεθαύριο στην Θεσσαλονίκη από την πατρίδα του όπου επέστρεψε χθες χωρίς να έχει στα χέρια του κάποια τελική εξέλιξη τα πάντα εξαρτώνται από τις διαθέσεις του Ρέμου που συνεχίζει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

Από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ηρακλής αφήνεται να εννοηθεί ότι έχουνε ζητηθεί και από τις δύο τάσεις να τους δοθεί λίστα των ονομάτων που θα συμμετάσχουν στην διοίκηση και εκείνων που θα πάρουνε τις μετοχές.

Σε περίπτωση που αυτό γίνει στην διάρκεια του σαββατοκύριακου, σήμερα ή αύριο, και είναι αρκετά τότε ο Ρέμος θα ανακοινώσει την απόφασή του μέχρι μεθαύριο.

Κι αν χθες ο Παντελή επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη στην Κύπρο σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μέλη που συμμετέχουν στην "ομάδα Μορφιάδη" είχε συνάντηση παρουσία φωτογράφου με την δικηγόρο του Ρέμου.

Μεταξύ αυτών που έδωσαν το παρών ήταν ο Πέτρος Πετρίδης, ο βετεράνος άσος του Ηρακλή Ζαχαρίας Χαλιαμπάλιας και κάποιος Σάκης Παπαδόπουλος που εμφανίζεται ως μάνατζερ.

Όσο για τους τρεις της "ομάδας Μορφιάδη" που θα συμμετάσχουν σε περίπτωση που πάρουνε το χρίσμα από τον Ρέμο στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ είναι ο Ελληνοαμερικανός Γιάννης Τσίτσας, ο Θωμάς Γκουρνέλης και ο Κώστας Ευθυμίου.

Τέλος για τις μετοχές ο Μορφιάδης αναζητεί εννιά άτομα για να τις μοιράσει ισομερώς, ώστε να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα στην ΕΕΑ έχοντας κάνει ήδη τις επαφές του με έναν εξ αυτών να είναι ο Θανάσης Ηρακλής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ηρακλής στο χθεσινό φιλικό με χαρακτήρα προπόνησης στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα οι "κυανόλευκοι" επικράτησαν του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 3-0 (15', 61΄ Νατσιόπουλος και 70΄ Παπαστεργίου) παρόντος των Επαλέ και Μάρα.

Πηγή: www.sport24.gr