Θερμής υποδοχής έτυχε η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης κατά την άφιξή της στην Κίνα. Εκείνος που έκλεψε τα φλας των δημοσιογράφων αλλά και των απλών φιλάθλων δεν ήταν άλλος από τον Ζοσέ Μουρίνιο. Δεκάδες Κινέζοι με τις φωτογραφικές μηχανές ανά χείρας υποδέχθηκαν τη "βασίλισσα της Ευρώπης" στο αεροδρόμιο της Γκουάνγκζου όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ομώνυμη ομάδα.

Οι αστυνομικές Αρχές της πόλης βρίσκονταν επί ποδός προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλή μετάβαση των παικτών της Ρεάλ στο ξενοδοχείο τους, όπου κι εκεί τους περίμεναν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες Κινέζοι φίλοι του ποδοσφαίρου.

Στις πρώτες του ώρες επί κινεζικού εδάφους ο Ζοσέ Μουρίνιο θεώρησε σωστό να επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο της πόλης, Tee Mall αλλά η ιδέα του δεν αποδείχθηκε και η καλύτερη.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μόλις έγινε αντιληπτός από κάποιους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου άρχισε να τρέχει και ακολούθησε ένας αγώνας... σπριντ με τους Κινέζους θαυμαστές του, την αστυνομία και τους ανθρώπους ασφαλείας της Ρεάλ αλλά και του εμπορικού κέντρου. Τελικά, ο Πορτογάλος κατάφερε να ξεφύγει...Πηγή: contra.gr