Το νέο του μεταγραφικό απόκτημα παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός, τον Πορτογάλο μέσο Ζέκα. Ο 23χρονος άσος δήλωσε πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» και ευχήθηκε η σεζόν να τελειώσει με πολλούς τίτλους για τη νέα του ομάδα.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και σε έναν πολύ σημαντικό σύλλογο. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα κάνω τα πάντα για τον σύλλογο. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να τελειώσουμε με πολλούς τίτλους και ευχαριστημένοι», είπε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Σχετικά με το που του αρέσει να αγωνίζεται, σχολίασε: «Αισθάνομαι ικανός να παίξω τόσο δεξιά όσο και αριστερά, αλλά και στον άξονα».

Τέλος, για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα δήλωσε: «Έχω να σημειώσω πως είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Είναι η ιδιαίτερη η χαρά μου που θα εργαστώ μαζί του».

Στο περιθώριο της παρουσίασης ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας αποκάλυψε ότι υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και βρίσκεται στο χέρι του Γάλλου το αν θα την αποδεχθεί, ενώ έχει γίνει κρούση και για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη.

πηγή: naftemporiki