ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα καλά με Γέστε

Δημοσίευση 1 Αυγούστου 2011, 21:13 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Όλα καλά με Γέστε
Facebook Twitter Whatsapp
«Καθαρές» ήταν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Φραν Γεστε και όπως αναφέρει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ο Ισπανός μέσος θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων».
«Καθαρές» ήταν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Φραν Γεστε και όπως αναφέρει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, ο Ισπανός μέσος θα επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων». Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που προκύπτουν στον Ολυμπιακό από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Φραν Γέστε. Ο Ισπανός νεοαποκτηθείς μέσος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα θλάσης και όπως υποστηρίζει το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» θα επανέλθει άμεσα στις προπονήσεις της πειραϊκής ομάδας. Από το ιατρικό κέντρο πέρασαν την Δευτέρα και οι Μέγερι, Γκρίμπιτς, η κατάσταση των οποίων δεν εμπνέει ανησυχία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Σε ιατρικές εξετάσεις, στο Θεραπευτήριο Metropolitan, υποβλήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Γέστε, Μέγερι και Γκρμπιτς.

Ο Γέστε υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα αριστερής γαστροκνημίας το οποίο δεν έδειξε εικόνα θλάσης και ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής θα αρχίσει σιγά, σιγά να εντάσσεται στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Μέγερι υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία του τραυματισμού του στο δεξί χέρι. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ομαλή πορεία πόρωσης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποδεσμευτεί ο ποδοσφαιριστής από τον ειδικό νάρθηκα που του έχει τοποθετηθεί.

Ο Γκρμπιτς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, καθώς παρουσίαζε υποτροπιάζουσες ενοχλήσεις στο αριστερό ισχίο. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης δεν φαίνεται ότι υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είχαν σήμερα ρεπό. Αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Ρέντη».

πηγή: Gazzetta.gr