Στον Άρη δεν σκοπεύουν να παρατήσουν την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, και από την στιγμή που ο παίκτης δεν έχει υπογράψει ακόμη, επιχειρούν ραντεβού με τον Ολυμπιακό, σήμερα Τρίτη. Οι «κίτρινοι» θέλουν να «κλέψουν» τον Έλληνα επιθετικό από τον Ατρόμητο, έστω και την τελευταία στιγμή, και προσπαθούν να συναντηθούν με τους ερυθρόλευκους σήμερα κιόλας. Το εγχείρημα αυτό θεωρείται αρκετά δύσκολο, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Ατρόμητο και δύσκολα θα πάρουν τον λόγο τους πίσω, μια και δεν το συνηθίζουν, όμως οι Θεσσαλονικείς ισχυρίζονται ότι έχουν με το μέρος τους την πλευρά του παίκτη.

Στον Άρη ξέρουν ότι δεν έχουν τον πρώτο λόγο, όμως αισιοδοξούν ότι θα πείσουν τον Ολυμπιακό να τους παραχωρήσει τον Μήτρογλου, αφού όπως ισχυρίζονται, εκείνος προτιμά να αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη από το Περιστέρι. Τονίζεται ότι για να γίνει το όποιο deal θα πρέπει να συμφωνεί τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει κανονίσει με τον Ατρόμητο να «τελειώσει» το θέμα του δανεισμού του ποδοσφαιριστή σήμερα. Ο Άρης από την πλευρά του προτείνει στον Ολυμπιακό να είναι εκείνος που θα πάρει τον 24χρονο διεθνή, με δανεισμό ενός έτους και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Είναι γεγονός ότι δεν είναι ότι πιο εύκολο να πετύχει το κόλπο - γκρόσο του Άρη, όμως είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όσα περιθώρια έχουν στην διάθεσή τους.

Πηγή: gazzetta.gr