Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξελέγη κατά την σημερινή συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων. Σ' αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται κάποιος από τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλο και Νίκο Πατέρα, ωστόσο ο Παύλος Γιαννακόπουλος εξακολουθεί να είναι μέλος του Δ.Σ. Επίσης, εκτός διοίκησης βρίσκεται ο Αδαμάντιος Πολέμης, αλλά στο νέο σχήμα βρίσκεται ο γιός του Λεωνίδας, ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός Στράτος Σωπήλης, και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Βασίλης Κωνσταντίνου και Κώστας Ελευθεράκης.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από 20 μέλη, που είναι οι Παύλος Γιαννακόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Δάβαρης, Λεωνίδας Πολέμης, Τζόνι Βεκρής, Ιάκωβος Γεωργάνας, Αργύρης Μήτσου, Μάνος Πενθερουδάκης, Βαγγέλης Σαμαράς, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Δημήτρης Γόντικας, Σωτήρης Λουμίδης, Νίκος Χατζηνικολάου, Σωτήρης Τζήμας, Στράτος Σωπήλης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Κώστας Ελευθεράκης, Μαρία Λομβάρδου-Ζούλα, Μάνος Μαυροκουκουλάκης και Μίμης Δομάζος. Εξ αυτών, οι Σαμαράς, Μήτσου, Πενθερουδάκης, Σπηλιωτόπουλος, Γεωργανάς και Κωνσταντίνου θα είναι οι εκπρόσωποι του Γιάννη Βαρδινογιάννη, οι Λομβάρδου και Μαυροκουκουλάκης εκπροσωπούν τον Βγενόπουλο, ενώ ο Δομάζος τον Ζολώτα.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη, ο Παύλος Γιαννακόπουλος τον εαυτό του, ο γιατρός Νίκος Χατζηνικολάου είναι μέλος των «Παναθηναϊκών Παρέμβαση», ενώ δεν εκπροσωπείται ο Νικόλας Πατέρας.