Αίσθηση με τις τοποθετήσεις του έκανε για ακόμα μία φορά ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάσλο Μπόλονι, που μιλώντας σήμερα το πρωί στην συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με τη Βαλερένγκα, επισήμανε πως η ομάδα του χρειάζεται ούτε λίγο ούτε πολύ, άλλους τέσσερις παίκτες, τους δύο άμεσα, στην επίθεση και στο κέντρο, και τους δύο μακροπρόθεσμα, και κατέστησε σαφές ότι όσο διαιωνίζεται το θέμα με τους "επενδυτές", δημιουργείται πρόβλημα, διότι ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει. Ο Ρουμάνος τεχνικός είπε, ξεκινώντας από το αυριανό παιχνίδι:

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι ξεκινήσαμε καλά, το 2-0 επί της Βαλερένγκα στο γήπεδό της είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά ξέρω ότι δεν πρέπει να κοιμόμαστε ποτέ. Τα νυχτοπούλια, άλλωστε, δεν κοιμούνται ποτέ. Αυτό το ξέχασαν στον Παναθηναϊκό και είναι παράδειγμα προς αποφυγή.

Το 2-0 κάποιες φορές κάνει κάποιους να νομίσουν ότι το παιχνίδι έχει τελειώσει, αλλά όχι εμένα. Μερικές φορές μετά από ένα 2-0, νομίζεις ότι μπορεί να παίξεις μόνο για τον εαυτό σου, μπορεί να βάλεις το εγώ σου μπροστά. Σκέφτεσαι ίσως να κάνεις ένα σόου. Κι όταν προετοιμάζεσαι για σόου, μπορεί να είναι πάρα πολύ επικίνδυνο. Στα αποδυτήρια έχω ήδη ξεκινήσει να μιλάω στους παίκτες γι΄ αυτό. Ξέρω πως το ότι δεν δεχτήκαμε γκολ στο Όσλο είναι πολύ καλό για μας, αν δεν δεχτούμε και αύριο, είμαστε στην επόμενη φάση. Αν βάλουμε ένα γκολ, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο για τη Βαλερένγκα. Η ομάδα πρέπει να βρει την καλή ισορροπία ανάμεσα σ΄ αυτούς τους δύο στόχους. Φυσικά προτιμώ και το θέαμα, θα μου άρεσε μία μεγάλη νίκη, αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι η πρόκριση».

Σε ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο πιεστικός αύριο, είπε: «Πρώτον, πρέπει να ξέρουμε ότι η Βαλερένγκα θα πρέπει να επιτεθεί τώρα και δεύτερον πως, όπως είπα και στο Όσλο, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να κάνουμε κι όχι ό,τι θέλουμε να κάνουμε. Και αύριο την ώρα του ματς, θα δούμε αν μπορούμε να ανεβάσουμε την αντίστασή μας λίγο πιο ψηλά ή πρέπει να περιμένουμε λίγο πιο πίσω.

Σχετικά με το τελευταίο φιλικό της Βαλερένγκα και το ισόπαλο 3-3 με την Λίβερπουλ, είπε: «Δεν πιστεύω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, απλά σε ό,τι αφορά την ψυχολογία, θα προσπαθήσουν τώρα να αντιστρέψουν το κλίμα».

Αναφορικά με τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή ο Λαζάρ και ο Παπάζογλου κάνουν εξετάσεις και θα περιμένω τον γιατρό. Το σημαντικό είναι η απάντηση που παίρνεις από τους παίκτες, όταν τους ρωτάς αν αισθάνονται έτοιμοι. Κι εγώ φοβάμαι λίγο γι΄ αυτή την απάντηση».

Για τις μεταγραφικές ενισχύσεις που απαιτούνται για την ομάδα, είπε: «Στην Ολλανδία είπα ότι θέλουμε τέσσερις παίκτες, τώρα μπορώ να πω το ίδιο. Έφυγαν δύο, ήρθαν δύο. Σε πρώτη φάση, θα ήθελα δύο παίκτες, άλλους δύο αργότερα. Όλες οι ομάδες του κόσμου χρειάζονται έναν επιθετικό: αλλά τα παιχνίδια τα κερδίζεις ή τα χάνεις, ανάλογα με το κέντρο.

Η δουλειά μας είναι να προοδεύουμε βήμα-βήμα και να βλέπουμε στην πορεία τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωνόμαστε. Αν έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε καλούς παίκτες, η δουλειά μας θα γίνει πιο εύκολη. Το βασικό πρόβλημα είναι να ξέρουμε τώρα, τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε. Κάθε μέρα ακούμε ότι η διοίκηση είναι σε συζητήσεις με ανθρώπους, που μπορεί να επενδύσουν στο σύλλογο. Στην Ολλανδία ρώτησα κάποιον δημοσιογράφο τι πιστεύει πως θα γίνει και μου είπε πως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το δικό μου μήνυμα προς τους ανθρώπους που συζητούν να επενδύσουν είναι να έρθουν γρήγορα και να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα. Μπορούμε να δουλέψουμε πολύ καλά και το κάνουμε, αλλά νομίζω πως για να δούμε τον ΠΑΟΚ όπως τον ονειρεύονται οι οπαδοί του, χρειαζόμαστε λίγο περισσότερους... μύες».

Για τον μεταγραφικό στόχο, τον αφρικανό Μποκανί είπε: «Ξέρω ότι είναι σε επαφή με την Άντερλεχτ. Για μένα θα ήταν λίγο δύσκολο να δω τον Μποκανί εδώ. Ξέρω ότι οι εφημερίδες γράφουν εδώ γι΄ αυτόν, αλλά ξέρω ότι είναι μία περίπλοκη υπόθεση, γιατί τον γνωρίζω τον ποδοσφαιριστή».