current views are: 11

25 Φεβρουαρίου 2018
Δημοσίευση17:49

Δεν διεξήχθη το ντέρμπι της Τούμπας: Επεισόδια έξω από το γήπεδο – Στο νοσοκομείο ο Γκαρσία

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε από ρίψη αντικειμένου

Δημοσίευση 17:49’

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε από ρίψη αντικειμένου

Δεν διεξήχθη τελικά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, καθώς αυτό αποφάσισε ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος, σύμφωνα με τη Nova, μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία στο πρόσωπο από ρολό χαρτί. Επεισόδια έξω από το γήπεδο μεταξύ οπαδών και αστυνομίας.

Από τη στιγμή που δεν ξεκίνησε το παιχνίδι, ο Δικέφαλος αναμένεται βάσει των κανονισμών να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, ενώ είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθεί και με αφαίρεση βαθμών, όπως δηλαδή συνέβη πέρυσι στην αντίστοιχη περίπτωση με τον Βλάνταν Ίβιτς στο ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο.

Πρόκειται για τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη για τον ΠΑΟΚ, καθώς ενώ είναι πρώτος στην βαθμολογία και ήλπιζε απόψε να… τελειώσει τον Ολυμπιακό, τώρα κινδυνεύει να μείνει πίσω από την ΑΕΚ, η οποία τη Δευτέρα αγωνίζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Επεισόδια με ΜΑΤ

Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα αποδυτήρια, όπου βρίσκονται μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού και οι διαιτητές με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Με χρήση κροτίδων και χημικών, τα ΜΑΤ προσπαθούν να κρατήσουν μακριά τους εξαγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτή την ώρα η ένταση έχει μεταφερθεί εκτός γηπέδου, με την ατμόσφαιρα στους γύρω δρόμους να είναι αποπνικτική από τα δακρυγόνα αλλά και τις φωτιές που έχουν μπει σε κάδους απορριμμάτων.

Ο τραυματισμός του Γκαρσία

Επεισοδιακή ήταν η έξοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, αφού οπαδός των γηπεδούχων πέταξε μια ταινία ταμειακής μηχανής και “βρήκε” κάτω από το μάτι τον Όσκαρ Γκαρσία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Ο Καταλανός τεχνικός αρχικά αποχώρησε για τα αποδυτήρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να είναι έξαλλοι, να παίρνουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν πολύ εκνευρισμένος και έλεγε χαρακτηριστικά, όπως φάνηκε από την τηλεοπτική μετάδοση, πως θα πάρει την ομάδα και θα φύγει, κάτι που έγινε τελικά, λίγα λεπτά αργότερα.

 


σχετικα αρθρα