Ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ανέφερε πως δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα. Παράλληλα τόνισε πως μπορεί φέτος να μην υπάρχει η αγωνιστική ποιότητα προηγούμενων ετών, ωστόσο θα υπάρχει καλύτερο κλίμα στα αποδυτήρια.

"Τρία λεπτά μου πήρε για να μείνω. Ο,τι και να γινόταν θα έμενα στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν τα λεφτά η πρώτη μου προτεραιότητα. Πριν δυο χρόνια τα πράγματα ήταν διαφορετικά και δεν μπορούσα να αρνηθώ με την προσφορά που είχα, αλλά τώρα δεν με ενδιέφερε κάτι άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά", δήλωσε ο 27χρονος.

Αναφορικά με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, είπε: "Μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλο ταλέντο όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτή η ομάδα θα έχει κάτι που έλειπε. Θα έχει σωστά αποδυτήρια, θα έχει παίκτες που θα παίζουν για την ομάδα και δεν θα τους ενδιαφέρει το ατομικό τους συμφέρον. Αυτό πιστεύω ότι θα το διακρίνει άμεσα και ο κόσμος. Ο κάθε παίκτης θα έχει το ρόλο του και όλοι μαζί θα παίζουμε για την ομάδα".

Ο Γιώργος Πρίντεζης αντιμετωπίζει τις πολλές αλλαγές στην ομάδα σαν ευκαιρία. "Όπως ήταν και πριν λίγα χρόνια η μεγάλη ευκαιρία για πολλούς από μας που έπαιξαν στην ομάδα, και πολλά από τα νέα παιδιά που ήρθαν τώρα στην ομάδα έχουν την ευκαιρία τους και πρέπει να την πάρουν. Η ομάδα που είχε δημιουργηθεί τότε ήταν πολύ αγαπητή και το ίδιο αγαπητή θα είναι και η φετινή. Η ομάδα αποφορτίζεται από τους πολλούς στόχους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κυνηγήσουμε τα πάντα".

πηγή: Contra.gr