Απόλυτα ικανοποιημένος από την νίκη πρόκριση επί της Βαλερένγκα αλλά και από την δική του απόδοση εμφανίστηκε ο νεοαποκτηθείς μέσος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης. «Είμαι πολύ χαρούμενος που το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε με μία νίκη της ομάδας. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στη Νορβηγία, αλλά ήταν και πολύ επικίνδυνο. Ο προπονητής μάς μας προειδοποίησε για τους κινδύνους που κρύβουν αυτά τα παιχνίδια. Μας είπε να είμαστε σοβαροί. Εμείς δείξαμε σοβαρότητα, δεν δεχθήκαμε γκολ, πήγαμε καλά επιθετικά και πήραμε μία μεγάλη νίκη.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο κόσμος είναι εκπληκτικός, όπως πάντα. Εγώ υπόσχομαι πολλή δουλειά. Θα αποδείξω πολλά μέσα στο γήπεδο. Ήθελα να επιτρέψω στον ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι όσο περνά ο καιρός θα γίνομαι καλύτερος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κρέσιτς: «Παίξαμε πολύ καλά»

Στο χρονικό σημείο που μπήκαν τα τέρματα του ΠΑΟΚ απέδωσε τη νίκη – πρόκριση επί της Βαλερένγκα ο Ντάριο Κρέσιτς: «Όλοι έλεγαν πριν από το ματς ότι θα ήταν εύκολο, αλλά αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με επαγγελματισμό. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί. Το 3-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα.

Ήταν περίεργο ζευγάρι. Είχαμε ηττηθεί μέσα στην Τούμπα πριν από δύο χρόνια. Ήταν καθοριστικά τα σημεία που μπήκαν τα τέρματα. Παίξαμε πολύ καλά, με τακτική. Δείξαμε ότι είμαστε καλό σύνολο που ξέρουμε τι θέλουμε και τι ζητάμε. Τώρα πρέπει να δούμε τον αντίπαλο που θα έχουμε στον επόμενο γύρο».Πηγή: woop.gr