Διάθεση στην άμυνα και δυσκολία στην επίθεση είδε ο Ηλίας Ζούρος στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών, όπου επικράτησε με 76-70 της Ιταλίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκαθάρισε πως χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά ενόψει του Eurobasket της Λιθουανίας, ωστόσο έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του.
«Η ομάδα αυτό που έδειξε σήμερα είναι ότι παλεύει. Είμαστε ακόμη σε πολύ αρχικό στάδιο. Έχουμε δουλέψει λίγες επιθέσεις, έχουμε διάθεση στην άμυνα και δείχνουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Χρειάζεται όμως ακόμη πολλή δουλειά. Παρά τις απουσίες και την παρουσία από την άλλη πολλών νέων παικτών, η ομάδα παλεύει μέσα στο γήπεδο.

Θέλουμε και πρέπει να ρολάρουμε. Στην επίθεση είχαμε αρκετή δυσκολία, γιατί δεν έχουμε δουλέψει τόσο στο διπλό. Έχουμε κάνει περισσότερο ασκήσεις στο μισό γήπεδο. Στην άμυνα πάλι δείξαμε μεγάλη διάθεση. Και θα ξαναπώ ότι αυτή τη στιγμή η νίκη ή η ήττα δεν μας ενδιαφέρει. Αυτή τη στιγμή προετοιμαζόμαστε, κάνουμε προπόνηση».


Πηγή: woop.gr