Στην τελική ευθεία μπαίνουν στον Ολυμπιακό όσο αφορά το θέμα των δύο χαφ, ενώ περιμένουν και την αποχώρηση του Ουρτάδο. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό και την θέση του χαφ που αναζητεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πάρα πολλά, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο και να κλείσουν τις μεταγραφές. Αρχικά ο Αλέξανδρος Τζίολης φέρεται πως θα είναι ο πρώτος από τους δύο χαφ που θα αποκτηθούν και θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο διεθνής Έλληνας μέσος έριξε τις απαιτήσεις του και μπορεί μέσα στην εβδομάδα οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια για να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Πέρα από την περίπτωση του Τζιόλη, οι Πρωταθλητές κοιτάνε προσεκτικά τις περιπτώσεις των Ανάν, Ντιαρά και Γκαργκάνο με τον τελευταίο να φαίνεται πως στο Λιμάνι «ψάχνονται» περισσότερο. Ο μέσος της Νάπολι μπορεί να είναι ακριβός, αλλά η ιταλική ομάδα μπορεί να τον δώσει και δανεικό, διότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας.

Τέλος, η υπόθεση του Ουρτάδο συνεχίζει να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» από τη στιγμή που δεν έρχεται κάποια πρόταση. Ίσως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζητήσει από τον Ολυμπιακό να λυθεί το συμβόλαιό του, όμως τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο και οι «ερυθρόλευκοι» αναμένουν τις εξελίξεις.

Πηγή: gazzetta.gr