Όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση είναι αποφασισμένος να φέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια για την καλύτερη δυνατή λύση. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, μιλώντας στους στενούς του συνεργάτες, υποστήριξε ότι θα πρέπει να εξεταστούν πρώτα όλες οι περιπτώσεις στη συνέχεια να γίνει η κατάλληλη επιλογή αμυντικού μέσου για την ομάδα.

«Θα εξαντλήσουμε τα χρονικά περιθώρια για να φέρουμε ό,τι καλύτερο στην ομάδα», ήταν χαρακτηριστικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους συνεργάτες του, οι οποίοι εξετάζουν προσεκτικά όλες τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Για να συμπληρώσει: «Η θέση του αμυντικού χαφ είναι μία από τις σημαντικότερες για κάθε ομάδα. Είναι μια θέση νευραλγική και θέλουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Εξετάζουμε προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις επειδή θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την επιλογή μας. Δεν πρόκειται να κινηθούμε βιαστικά, έχουμε ακόμη μερικές ημέρες μπροστά μας για να αποφασίσουμε κι αυτό θα γίνει».

Πηγή: gazzetta.gr