Μπορεί να έπαιξε λίγο καλύτερα συγκριτικά με το ματς της Ανόρθωσης, ωστόσο ο Χιμένεθ τονίζει ότι αυτά τα ματς είναι για να δει πόσο μπορέι να υπολογίζει σεκάποιους νέους παίκτες. Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο της ΑΕ Λεμεσού:

«Η ίδια γνώμη που είχα χθες, έχω και σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να δούμε κάποιους παίκτες τι κάνουν όταν λείπουν τα βαριά ονόματα. Πρέπει να βγάλουμε κάποιες αποφάσεις για να δούμε ποιοι παίκτες μπορούν να μας βοηθήσουν. Πρέπει να έχουμε ένα ευρύ ρόστερ. Έχουμε τρεις διοργανώσεις μπροστά μας, είναι πολλά τα παιχνίδια που πρέπει να δώσουμε και επειδή πάντα πάμε για την νίκη ως ΑΕΚ, πρέπει να έχουμε και νέους παίκτες για να βοηθήσουν. Είμαι ευτυχισμένος για την προσπάθεια που γίνεται από τους παίκτες, για την δουλειά που κάνουν και είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια που γίνεται γενικά. Είμαστε ένα μεγάλο κλαμπ, με κόσμο, με μια διοίκηση που προσπαθεί για το καλύτερο, με καλές εγκαταστάσεις».

Αναφορικά με την χρησιμοποίηση του Δέλλα ως αμυντικό χαφ, σχολίασε: «Ο Δέλλας είναι μεγάλος παίκτης. Με τεράστια εμπειρία, πανέξυπνος και μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Έχει γεμάτες χρονιές και μπορεί να παίξει εκεί και με την ποιότητα του».

Τέλος, για τον Γκουλόν και την προοπτική που υπάρχει για τον 23χρονο Γάλλο, τόνισε: «Δεν μπορώ να έχω ακόμη άποψη. Ξέρουμε ότι είναι παίκτης που δεν είναι σε φόρμα τώρα, δεν γνωρίζω τι μπορεί να κάνει όταν φτάσει στο 100%. Σήμερα προσπάθησε και έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Θα δούμε αν υπάρχει δυνατότητα να συνεχίσει την δοκιμή μαζί μας ώστε να έχουμε πιο ασφαλές συμπέρασμα. Όπως είπα και χθες, δεν υπογράφουμε συμβόλαιο μόνο και μόνο για να υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ».Πηγή: woop.gr