Τον αποτροπιασμό της για την επίθεση στον διευθυντή ανάπτυξης διαιτησίας Κύρο Βασσάρα εξέφρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν!

Έφτασε η ώρα να αλλάξουν πολλά στον χώρο της διαιτησίας και ο Κύρος Βασσάρας μόνο θετικά έχει να προσφέρει σε αυτή την προσπάθεια. Αυτό προφανώς ενοχλεί κάποιους», τονίζεται σε επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση σε βάρος του Κύρου Βασσάρα, μετά τη λήξη του Σαββατιάτικου ντέρμπι. Ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης, όχι μόνο έχει εκφραστεί εγκωμιαστικά για την αξία και το κύρος του κ. Βασσάρα, αλλά έχει προτείνει επίσημα την ενεργοποίησή του στα θέματα της προβληματικής Ελληνικής διαιτησίας.

Ο Κύρος Βασσάρας δεν είναι απλά η κορυφαία προσωπικότητα στον Ελλαδικό διαιτητικό χώρο, αλλά και ο μόνος που μετέχει ενεργά στα αρμόδια όργανα της UEFA.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θεωρεί ότι έφτασε η ώρα να αλλάξουν πολλά στον χώρο της διαιτησίας και ο Κύρος Βασσάρας μόνο θετικά έχει να προσφέρει σε αυτή την προσπάθεια. Αυτό προφανώς ενοχλεί κάποιους. Να ξέρουν όμως ότι ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν».