Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να ντυθεί στα «πράσινα» ο Ντέιβιντ Λόγκαν. «Πιθανώς να υπογράψω στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν», απάντησε σε φίλο του στο Twitter .
Η υπόθεση όμως παρουσιάζει στασιμότητα κι έτσι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις για να καλύψουν τη θέση του γκαρντ.

Ο Αμερικανός (με πολωνικό διαβατήριο) δεν έχει καταφέρει ακόμη να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Κάχα Λαμποράλ, που αξιώνει χρήματα για να τον αποδεσμεύσει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωσή του, αλλά δεν δείχνει καμία διάθεση να πληρώσει την ομάδα του.

Οι «πράσινοι» έχοντας στο βάθος του μυαλού του να καλύψουν με μη κοινοτικό παίκτη τη θέση «4» (η λύση του Μαρκίφ Μόρις είναι πάντα στα υπόψη), κοιτάζουν λύσεις κοινοτικών και Ελλήνων. Στη λίστα τους είναι δύο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά… Έλληνες και ελπιδοφόροι: ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Μάικ Μπράμος.

Ο πρώτος (21χρ.) έμεινε ελεύθερος από το Περιστέρι και μπορεί να πλαισιώσει ιδανικά τους Διαμαντίδη και Καλάθη στην περιφέρεια. Δεν πρόκειται, ωστόσο, για αντι-Νίκολας, καθώς είναι καθαρόαιμος πλέι μέικερ και διακρίνεται κυρίως για τα οργανωτικά του καθήκοντα και λιγότερο για τα εκτελεστικά.

Ο Μπράμος δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Γκραν Κανάρια, η προθεσμία για το buy out των 100.000 ευρώ στο συμβόλαιό του παρήλθε, αλλά υπάρχει τρόπος να αποκτηθεί. Ο ομογενής άσος αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3», είναι πολύ καλός αμυντικός, ικανότατος σουτέρ και παίκτης ομάδας.

Πηγή: sday.gr